Kontakt os på:
kontakt@bluem.dk

Levering i hele Danmark

Bestil inden kl. 13 så sender vi i dag

Naturlige sødestoffer, som ikke skaber caries

Kosttilskud til tænder og knogler

kr.430,00

blue®m kosttilskud til tænder og knogler (90 kapsler). Kosttilskud der vedligeholder stærke tænder og knogler.

  • Ingredienser af høj kvalitet
  • Effektiv til bevarelsen af stærke og sunde tænder og knogler
  • Indeholder vitamin D3 og K2
  • Kapslerne er lette at sluge
  • Allergivenlige
  • 100 % vegetariske
Kategori:

Beskrivelse

blue®m kosttilskud til tænder og knogler (90 kapsler).

blue®m har udviklet et komplet kosttilskud, der supplerer din daglige tandpleje-rutine. Kosttilskuddet består af en unik ingredienssammensætning og har til formål at og bevare stærke tænder og knogler. blue®ms kosttilskud til tænder og knogler indeholder en række essentielle vitaminer og mineraler, såsom organisk aktivt magnesium, kobber, mangan, zink, bor, C-vitamin, vitamin B6, B12 og folsyre. Desuden har kosttilskuddet også et højt indhold af calcium, vitamin D3 og vitamin K2. Desuden styrker de forskellige næringsstoffer i kosttilskuddet hinanden i denne sammensætning. Det kaldes en synergistisk reaktion.

blue®m kosttilskud til tænder og knogler er ideelt som et dagligt supplement til din daglige tandpleje-rutine. Hvis du har underskud i vitamin- og mineralbalancen øges risikoen for problemer i din mund. For eksempel øger det risikoen for tandkødssygdomme, huller i tænderne og problemer med implantater, hvis du mangler næringsstoffer.

blue®m kosttilskud til tænder og knogler er udviklet specifikt til personer, der har problemer med karies, personer, der står overfor tand- eller tandkødsbehandlinger såsom  implantatbehandling, ældre der lider af knogleskørhed (osteoporose) og kvinder i eller efter overgangsalderen. Vitamin- og mineraltilskuddet hjælper til hurtigere restitution og dermed en vellykket behandling. På grund af de mange gode ingredienser bruges blue®m kosttilskud til tænder og knogler som supplement til en række tandbehandlinger.

Husk at et kosttilskud ikke er en erstatning for en varieret kost og en sund livsstil.

Anvendelse

Vi anbefaler voksne at indtage én kapsel tre gange dagligt under måltiderne, alternativt én kapsel to gange dagligt. Kosttilskuddet kan bruges både før, under og efter tandbehandling. Overskrid ikke den anbefalede dosis, med mindre det er ordineret af din tandlæge.

Kosttilskuddet er ikke egnet til børn under 18 år.

Kapslen er let at sluge, men det er også muligt at tage indholdet ud ad kapslen og blande det i mad.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kosttilskud til tænder og knogler”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Titel

Go to Top