Beskrivelse

Blue®m mundskyl (MWI500)

blue®m mundskyl beskytter og plejer tænder og tandkød. Denne mundskyl er velegnet til alle, der ønsker at være lidt ekstra grundige med deres mundhygiejne. Den friske mundskyl er det perfekte supplement til din daglige tandbøstningsrutine. Mundskyllen kan nå ind til steder, hvor tandbøsten ikke kan. Det aktive ilt i denne mundskyl har en plejende effekt på dine slimhinder i munden. Vi anbefaler, at bruge blue®m mundskyl to gange dagligt i 60 sekunder.

Hvis denne mundskyl har en for kraftig smag til dig, anbefaler vi vores mundskyl med neutral smag: blue®m oxygen fluid.

Fuld af plejende ingredienser
blue®m mundskyl indeholder mange gode aktive ingredienser såsom ilt, lactoferrin og xylitol. Ingredienser som plejer og hjælper tænder og tandkød til at forblive sunde og raske. Alkohol kan forårsage dehydrering af slimhinderne. Derfor er blue®m mundskyl uden alkohol.  Vi har bevidst heller ikke tilsat fluor. Derfor er dette produkt også velegnet til implantater. Fluor kan skade titaniumlaget på dine implantater. Derfor anbefaler vi altid fluorfri mundskyl, hvis du har implantater.

blue®m mundskyl har en kraftig smag og er også velegnet til personer, der har problemer med dårlig ånde.

Anvendelse

Brug blue®m mundskyl som en del af din daglige rutine. Skyl munden mindst to gange dagligt i 60 sekunder. Det er ideelt at skylle munden, efter du har børstet tænder, eller efter du har spist. blue®m mundskyl er det perfekte supplement til tandbørstning og bidrager til en sund mund og frisk ånde.