Kontakt os på:
kontakt@bluem.dk

Levering i hele Danmark

Bestil inden kl. 13 så sender vi i dag

Naturlige sødestoffer, som ikke skaber caries

Vores historie2020-12-29T14:13:09+01:00

Vores historie – Blå magi

blue®m blev grundlagt af en mand med en mission: Peter Blijdorp, en hollandsk maxillofacial kirurg, som havde et ønske om at gøre en reel forskel for sine patienter.

Peter Blijdorp var fast besluttet på at hjælpe patienterne til hurtig bedring med mindst mulig smerte. Med den mission i baghovedet gik han i gang med at udvikle en ny og anden måde at praktisere tandpleje på. Mundhygiejne kan og skal gøres anderledes, mente han. Med mere end et kvart århundredes erfaring inden for tandkirurgi og implantologi blev Peter Blijdorp mere og mere tiltrukket af at finde en god metode til at forberede sårhelingsprocessen. Han opdagede hurtigt, hvilke plejende og helbredende egenskaber aktiv ilt har. Han kunne se den positive virkning på tandkød, tænder og implantater. Han udviklede en formel for ilt og det gik hurtigt op for ham, at han ville kunne gøre en stor forskel for sine patienter.

Peter Blijdorp begyndte med stor succes at bruge den unikke formel på sine patienter. Han kunne se at patienternes sår helede hurtigere, og at tandkød blev mindre betændt. Der gik ikke længe før han indså, at han kunne hjælpe alle patienter og ikke kun sine egne. Hans produkt viste sig også at virke godt til pleje af forbrændinger, åbne sår, udslæt og infektioner.

Peter Blijdorp blev en fortaler for ilt, men han kunne ikke ændre verden selv. Han sammensatte derfor en gruppe mennesker, der kunne hjælpe ham med at føre missionen ud i verden. En af dem var Fokke Han Middendorp. Sammen skabte Peter Blijdorp og Fokke Han Middendorp en række produkter, som de kaldte Blue Magic. I dag er de fleste mennesker for skeptiske til at tro på magi, så i dag er navnet forkortet til blue®m.

Peter Blijdorp har fået bevist at ting kan gøres anderledes. I dag bruges blue®m over hele verden. Peter Blijdorps drøm blev til virkelig.

Peter Blijdorp er en ekspert inden for implantologi. Han har monteret titusinder af implantater og har været med sine patienter før, under og efter deres behandlinger. Peter Blijdorp har mere end 50 videnskabelige artikler på CV’et blandt andet om implantologi og sinusløft. Han har også været foregangsmanden inden for mange nye operationsteknikker. Men først og fremmest er han skaberen af blue®m.

Vi tror på, at en sund krop starter med en sund mund.

blue®ms produkter er revolutionerende: Vi gør en forskel for mundhygiejnen.

Se vores produkter

blue®m Research and cases

Seneste artikler

Titel

Go to Top