Kontakt os på:
kontakt@bluem.dk

Levering i hele Danmark

Bestil inden kl. 13 så sender vi i dag

Naturlige sødestoffer, som ikke skaber caries

blue®m dental tyggegummi

kr.43,00

Tyggegummi af høj kvalitet, der hjælper med at holde tænderne rene samt stimulerer spytproduktionen. Et oplagt supplement til din daglige tandpleje-rutine. 10 stykker i en pakke.

  • Unik formel med aktiv ilt fra Manuka honning
  • Indeholder Manuka æterisk olie, bagepulver, xylitol og lactoferrin.
  • Neutraliserer syre fra plakken
  • Reducerer mundtørhed
  • Uden det kunstige sødestof aspartam
  • Smagen holder i lang tid
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Blue®m dental tyggegummi (DCG10)

Forskning viser, at det kan bidrage til renere tænder at tygge på tyggegummi efter et måltid. Det fjerner bakterierne fra tyggefladerne, stimulerer spytproduktion, fjerner madrester mellem tænderne og styrker tændernes emalje.

Natriumcarbonat er en sikker og effektiv måde at fjerne tandplak på. Desuden kan det være med til at reducere tandkødsbetændelse.

Lactoferrin er et protein, som dræber bakterier. Det findes naturligt i vores spyt og fungerer som  naturligt antibiotika, der beskytter os mod svampeinfektioner, bakterier og vira. Det er også at finde i modermælk såvel som alle slags komælk. Vi udleder vores lactoferrin fra laktose, så undgå at bruge dette produkt, hvis du er laktoseintolerant.

Manuka planten er gennem århundreder blevet brugt af Maori-folket i New Zealand. Planten har mange medicinske egenskaber, blandt andet virker den desinficerende og antibakterielt. Disse egenskaber er nyttige til at forebygge og forbedre problemer i munden. Manuka æsterisk olie er desuden effektiv mod mindst 39 bakteriestammer. Manuka honning kan derved nedsætte dannelsen af karies ved at hæmme væksten af de bakterier, der forårsager det. Manuka honning er meget effektiv som beskyttelse mod huller i tænderne og plak.

Anvendelse

blue®m dental tyggegummi er det rette valg som supplement til din daglige tandpleje-rutine. Vi anbefaler, at du bruger blue®m dental tyggegummi en til tre gange dagligt.

Yderligere information

Antal

10 stk., 30 stk.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “blue®m dental tyggegummi”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Titel

Go to Top