Kontakt os på:
kontakt@bluem.dk

Levering i hele Danmark

Bestil inden kl. 13 så sender vi i dag

Naturlige sødestoffer, som ikke skaber caries

blue®m mundskum

kr.69,00kr.125,00

Plejende skum med aktiv ilt.

  • Bidrager til at tænder og tandkød forbliver sunde og raske
  • Rengører hurtigt og grundigt transparente aligners
  • Ideelt til at rengøre plettede proteser
  • Nem at bruge
  • Indeholder ikke alkohol, så du undgår en tør mund
  • Anbefalet af førende tandlæger
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Blue®m mundskum (FOAM100 & FOAM50)

blue®m mundskum er specielt udviklet til daglig pleje af tandkød og slimhinder. Derudover er den ideel til rengøring af bøjler og aftagelige elementer – f.eks. en protese.

Den unikke formel indeholder aktiv ilt fra honning med xylitol og lactoferrin, der er med til at give optimal pleje. Desuden indeholder den ikke fluor eller alkohol.

Skummen fungerer nemt og hurtigt. Du kan sprøjte den direkte i munden, og du vil hurtigt mærke en mild og frisk følelse i munden. Skummen er ideel til at fjerne plak, der kan være svært at nå med tandbørsten.

Rengør bøjle med blue®m mundskum

lue®m mundskum når ind i svært tilgængelige steder i munden. Derfor er mundskummen velegnet til bøjler. blue®m mundskum er nem at anvende – også for børn, og den er efter deres mening mindre stærk i smagen end mundskyl.

Skummen kan bruges til alle slags aftagelige bøjler. For eksempel aligners eller Invisalign. Du kan sprøjte skummen direkte ned i din bøjle og lade det virke et stykke tid og derefter rengøre den. blue®m mundskum fjerner genstridigt snavs og forhindrer dårlig lugt og smag i din bøjle uden at beskadige den.

Hvis du bruger blue®m mundskum 100 ml, skal du blot pumpe to gange for at fylde bøjlen med skum, og der er nok til at bruge den 75 gange. Du kan for eksempel bruge den to gange dagligt, og der vil være nok til mere end 2 måneder.

Rengør protese med blue®m mundskum

blue®m mundskum er ideel til at rengøre proteser og lign. produkter. Når du har påført mundskummet kan du igen indsætte protesen, og du vil straks kunne mærke forskellen i munden.

Hvis du bruger blue®m mundskum 100 ml, skal du blot pumpe to gange for at fylde protesen med skum, og der er nok til at bruge den 75 gange. Du kan for eksempel bruge den to gange dagligt, og der vil være nok til mere end 2 måneder.

Anvendelse

Til at rense bøjle eller protese

Påfør skum direkte ned i bøjlen eller protesen. Fordel skummet jævnt og sørg for, at det dækker alle områder. Indsæt bøjlen eller protesen igen, og spyt overflødigt skum ud. Du kan også bruge en blød tandbørste til at rengøre pletter. Det er sikkert at rense din bøjle eller protese med blue®m mundskum.

Til daglig pleje af tandkød og slimhinder

blue®m mundskum er et nemt og effektivt supplement til din daglige rutine. Du kan sprøjte skummet direkte i munden. Du skal blot pumpe to gange og lade skummet virke i mindst 60 sekunder. Derefter spyttes overskydende skum ud. Det er ideelt at bruge blue®m mundskum, efter du har børstet tænder, eller efter du har spist. Vi anbefaler, at du ikke skyller munden efter brug. Må ikke sluges.

Yderligere information

Mængde

100 ml, 50 ml

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “blue®m mundskum”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Titel

Go to Top