Kontakt os på:
kontakt@bluem.dk

Levering i hele Danmark

Bestil inden kl. 13 så sender vi i dag

Naturlige sødestoffer, som ikke skaber caries

Mundspray, 15 ml

kr.46,00

Kommer på lager i næste uger

Frisk mundspray med aktiv ilt (15ml)

  • Effektiv mod dårlig ånde
  • Unik formel med aktiv ilt
  • Indeholder ikke fluor, parabener, farvestoffer og sulfater (SLS og SLES)
  • Bidrager til en god mundhygiejne
Kategori:

Beskrivelse

Mundspray, 15 ml (MSI15)

Problemer med dårlig ånde opstår typisk på grund af bakterier i munden og på tungen. blue®m mundspray er specielt udviklet til folk, der har problemer med dårlig ånde. Sprayen indeholder aktiv ilt og giver øjeblikkelig frisk ånde. Den indeholder ikke parabener, farvestoffer og skummende stoffer.

Bakterierne, der giver dårlig ånde, er anaerobe bakterier, der lever i et iltfattigt miljø og kan bekæmpes med ilt. blue®m mundspray indeholder aktivt ilt, som virker godt mod bakterierne.

God mundhygiejne bidrager til, at du kan undgå dårlig ånde. Derfor er det vigtigt at have en god daglig rutine med tandbørstning samt rengøring af tungen med en tungeskraber. Desværre kan bakterierne komme tilbage i løbet af dagen, og dermed kan den dårlige ånde vende retur.

Du kan med fordel bruge blue®m mundspray, indtil du igen har mulighed for at børste tænder. Mundspray er et godt supplement til din daglige tandpleje-rutine. Den lille flaske kan nemt være i din pung, lomme eller taske. Du kan altid have den med dig og bruge den, ligegyldigt hvor du er.

Døjer du med forkølelsessår eller blister? Prøv blue®m mundspray. Personer, der har brugt blue®m mundspray jævnligt har tilkendegivet, at de er mindre tilbøjelige til at have problemer med blister.

Anvendelse

Denne mundspray kan bruges hver dag. Du kan sprøjte den direkte i munden. Selv efter du har indtaget stærk krydret mad, røget eller drukket alkohol vil blue®m mundspray give en frisk ånde. Den er desuden med til at tilføre øget ilt, som bidrager til at forkølelse og sår i munden forsvinder hurtigere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mundspray, 15 ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Titel

Go to Top