Kontakt os på:
kontakt@bluem.dk

Levering i hele Danmark

Bestil inden kl. 13 så sender vi i dag

Naturlige sødestoffer, som ikke skaber caries

blue®m oral gel (OGI15)

kr.232,00

blue®m oral gel med ilt til heling af sår i munden (15 ml).

  • Høj koncentration af aktiv ilt
  • Hjælper sår til at hele hurtigere (efter implantatindsættelse, kemoterapi eller proteser, der har forårsaget sår, fordi de sidder dårligt.)
  • Hjælper blødende tandkød til at hele hurtigere
  • Reducerer lommer omkring tænder og implantater
  • Virker hurtigt og effektivt
  • Indeholder ikke alkohol og fluor
  • Indeholder ikke kunstige smagsstoffer, farvestoffer og sulfater (SLS og SLES)
Kategori:

Beskrivelse

blue®m oral gel (CE MEDICINSK UDSTYR)

blue®m oral gel er en effektiv løsning, hvis du har problemer med sår i munden. Gelen er specielt udviklet af et team af implantologer, mundkirurger og tandlæger. Den indeholder en høj koncentration af aktiv ilt, hvilket øger mængden af ilt i munden. Derfor kan sår hele hurtigere ved brug af blue®m oral gel. Derudover indeholder blue®m oral gel også lactoferrin, som sammen med den aktive ilt opnår en synergistisk effekt.

Gelen er let at påføre på de områder i munden, hvor du har sår. Den virker hurtigt og effektivt og kan bruges til både mindre og større problemområder for eksempel blodigt og betændt tandkød, betændelse omkring implantater eller åbne sår.

Mange læger bruger blue®m oral gel under eller efter kirurgiske indgreb. Derudover anbefaler de det til patienter for at stimulere heling af såret. blue®m oral gel kan for eksempel bruges efter at du har fået trukket tænder ud eller fået indsat implantater.

Har du tandkødssygdomme? Så er blue®m oral gel effektiv. Det er anaerobe bakterier, der forårsager problemer med tandkødet. Gelen med aktiv ilt kan påføres i lommer, på betændt tandkød eller omkring betændte implantater. Det er en let og effektiv løsning.

Gelen er ideel at bruge lokalt på problemområdet, men husk stadig at holde en god hygiejne i resten af munden samt anvende tandpasta og mundskyl fra blue®m. Ved at børste tænderne og skylle med produkter, der indeholder en høj koncentration af aktiv ilt, øger du mængden af ilt i munden, hvilket bidrager til hurtigere sårheling og mindre risiko for komplikationer.

blue®m oral gel er medicinsk udstyr og har CE-mærkning på emballagen. Det betyder, at produktet er udviklet i overensstemmelse med europæisk lovgivning. Produktet og produktionsprocessen opfylder europæiske kvalitets- og sikkerhedskrav.

Kemoterapi og strålebehandlinger
Hvis du gennemgår kemoterapi eller strålebehandlinger, kan der opstå sår i munden. Det kan give irriterede eller betændte slimhinder, og der er risiko for smerte og ubehag, når du taler, spiser eller under den daglige tandpleje. bluem®m oxygen fluid benyttes derfor af mange, der har gennemgået eller gennemgår kemo- eller strålebehandling.

Anvendelse

Påfør gelen direkte fra åbningen af tuben. Du kan eventuelt bruge en vatpind til at fordele gelen. Lad gelen virke så længe som muligt, men maksimalt en time. Du kan anvende blue®m oral gel op til tre gange dagligt. Brug gelen efter du har børstet tænder eller skyllet munden eller som anvist af din tandlæge.

Du kan med fordel bruge blue®m oral gel applikator til at lette påføringen af gelen.

Dette produkt er et medicinsk udstyr. Læs derfor indlægssedlen inden brug.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “blue®m oral gel (OGI15)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Titel

Go to Top