Kontakt os på:
kontakt@bluem.dk

Levering i hele Danmark

Bestil inden kl. 13 så sender vi i dag

Naturlige sødestoffer, som ikke skaber caries

blue®m oral gel applikator, 2,5 ml

kr.77,00

En nem og hygiejnisk metode til at påføre blue®m oral gel.

  • Det bedste redskab, når man skal påføre blue®m oral gel
  • Selected tooling by specialised dentists
  • Hygiejnisk indpakning
  • Nem at anvende
Kategori:

Beskrivelse

Oral gel applikator, 2,5 ml (IKI02K)

Brug for hjælp til at påføre blue®m oral gel? Det er nemt at påføre gelen med denne gel-applikator. Et sæt består af tre (tomme) Terumo-sprøjter og tre Ultradent tips. Gelen kan påføres i lommer, på betændt tandkød eller omkring betændte implantater. Det er en let, effektiv og hygiejnisk løsning.

Gelen er specielt udviklet af et team af implantologer, mundkirurger og tandlæger. Den indeholder en høj koncentration af aktiv ilt, hvilket øger mængden af ilt i munden. Derfor kan sår hele hurtigere ved brug af blue®m oral gel. Derudover indeholder blue®m oral gel også lactoferrin, som sammen med den aktive ilt opnår en synergistisk effekt.

Gelen er let at påføre på de områder i munden, hvor du har sår. Den virker hurtigt og effektivt og kan bruges til både mindre og større problemområder for eksempel blodigt og betændt tandkød, betændelse omkring implantater eller åbne sår.

Mange læger bruger blue®m oral gel under eller efter kirurgiske indgreb. Derudover anbefaler de det til patienter for at stimulere heling af såret. blue®m oral gel kan for eksempel bruges efter at du har fået trukket tænder ud eller fået indsat implantater.

Har du tandkødssygdomme? Så er blue®m oral gel effektiv. Det er anaerobe bakterier, der forårsager problemer med tandkødet. Gelen med aktiv ilt kan påføres i lommer, på betændt tandkød eller omkring betændte implantater. Det er en let og effektiv løsning.

Gelen er ideel at bruge lokalt på problemområdet, men husk stadig at holde en god hygiejne i resten af munden samt anvende tandpasta og mundskyl fra blue®m. Ved at børste tænderne og skylle med produkter, der indeholder en høj koncentration af aktiv ilt, øger du mængden af ilt i munden, hvilket bidrager til hurtigere sårheling og mindre risiko for komplikationer.

Anvendelse

Applikatoren er nem at bruge. Fastgør den sorte spids på sprøjten, og fjern stemplet. Fyld derefter sprøjten med maksimalt 1,5 ml blue®m oral gel og sæt stemplet tilbage i sprøjten. Sprøjten er nu klar til brug, påfør gelen, hvor det er nødvendigt.

En pakke indeholder tre (tomme) Terumo-sprøjter og tre Ultradent tips.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “blue®m oral gel applikator, 2,5 ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Titel

Go to Top