Kontakt os på:
kontakt@bluem.dk

Levering i hele Danmark

Bestil inden kl. 13 så sender vi i dag

Naturlige sødestoffer, som ikke skaber caries

blue®m ekstra blød tandbørste

kr.41,25

Ekstra blød kirurgi tandbørste, ideel til daglig tandpleje efter kirurgisk indgreb (1 stk.)

  • Specielt velegnet til pleje efter implantatindsættelse eller paradentose operation.
  • Beskytter tænder og tandkød
  • Ideel hvis du har sår eller sensitive områder i munden
  • Optimal til fjernelse af plak
  • Anbefalet af tandlæger og -kirurger.
Kategori:

Beskrivelse

blue®m ekstra blød tandbørste

Jo blødere, jo bedre. Du passer bedst på dit tandsæt og tandkød ved at bruge en blød tandbørste. Hvis du for nyligt har fået foretaget et kirurgisk indgreb i munden for eksempel fået indsat implantater, vil du have endnu større gavn af en ekstra blød tandbørste. I disse tilfælde anbefaler tandlæger og -kirurger, at man bruger en ekstra blød kirurgi tandbørste. Ligeledes er tandbørsten velegnet til sensitive tænder og tandkød.

Tandbørsten er udformet med et ergonomisk greb, der sikrer, at du kan lave en ensartet / jævn bevægelse, når du børster tænder. Tandbørsten gør det nemt at nå ind til steder i munden, som normalt ville være svære at nå. Tandbørsten fjerner effektivt plak og plejer tandkødet.

Hvis du døjer med sensitive tænder, er det vigtigt at bruge en ekstra blød tandbørste. Det nedsætter risikoen for, at det bliver værre og gør tandbørstningen mere behagelig. Hvis du har sår i munden eller betændte slimhinder, kan det være ubehageligt at børste tænder. Men i disse tilfælde kan en ekstra blød tandbørste i den rette udformning gøre tandbørstningen mere behagelig.

blue®m ekstra blød tandbørste bruges af mange med oral mucositis, og som har udfordringer med røde og hævede slimhinder. blue®m ekstra blød tandbørste har ingen skarpe kanter eller hjørner, hvilket gør den ideel at bruge i en sensitiv mund.

Anvendelse

Efter kirurgisk indgreb

Børst to gange dagligt med blue®m tandpasta og blue®m ekstra blød tandbørste i minimum fire uger efter indgrebet. Det kan minimere irritation i det behandlede område. Såfremt din tandlæge har anvist andet, skal du følge tandlægens vejledning.

Daglig tandbørstning

Vi anbefaler, at du fire uger efter et kirurgisk indgreb skifter til blue®m daglige tandbørste.

Udskift tandbørsten efter fire ugers brug.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “blue®m ekstra blød tandbørste”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Titel

Go to Top