Kontakt os på:
kontakt@bluem.dk

Levering i hele Danmark

Bestil inden kl. 13 så sender vi i dag

Naturlige sødestoffer, som ikke skaber caries

Sonic+ el-tandbørste

kr.465,00

Tredobbelt funktionalitet, elektrisk tandbørste med sonisk vibrationskraft. Nødvendig for et omhyggeligt dagligt ritual for oral pleje.

  • Præcisionsværktøj
  • Sonisk vibrationseffekt
  • Ultimativ tandrenser
  • Slankt design, maksimal rækkevidde
Kategori:

Beskrivelse

blue®m sonic+ Tandbørste (TBS1)

Sonic+ tandbørsten er her for at hjælpe dig med at forbedre din mundhygiejne. Drevet af sonisk teknologi har den en tredobbelt funktionalitet, der giver dig mulighed for at maksimere kvaliteten af både dit tandkød og tænder samt forbedre blegning. Især i kombination med vores blue®m tandpasta. Denne børste er langt det bedste valg til en kærlig og sund daglig pleje af mundpleje. Det er den elektriske tandbørste, børnene elsker.

Hvordan bruger du den?

I modsætning til den manuelle tandbørste tillader du Sonic+ tandbørsten at udføre arbejdet for dig i en lidt længere børstetid end normalt.
Placer børstehovedet i en 45 graders vinkel, og bevæg børsten langsomt ved hjælp af minimalt tryk fra tand til tand. Gå frem og tilbage, så de længere børstehår når mellem dine tænder. Arbejd fra kvadrant til kvadrant, timeren minder dig om at skifte til hver af de 4 sektioner i din mund. Brug massagefunktionen efter rengøring, og forlæng dit mundplejeritual med et ekstra minut. For effektivt at rense dine tænder skal du bruge blue®m tandpasta. Det er relativt flydende og gør din tandbørste mere effektiv til at fjerne plak. Udskift tandbørstehovedet på din Sonic+ tandbørste hver 3. til 4. måned.

Kvalitet frem for kvantitet 

Tro mod vores mission fordobler vi det væsentlige og skærer overflødige elementer ud. Dette tilsyneladende enkle design er en ideel daglig plejeassistent. De tre tilstande gør tricket, såvel som højhastigheds -vibrerende børstehår. Det slanke og relativt lange design gør det lettere at nå bag på munden. Børstehovedet har en oval form for at nå flere tænder og kindtænder med en børstebevægelse. Og … børn elsker bare den prikkende fornemmelse, hvilket gør børsteritualet mere attraktivt. Børsten leveres med to bløde børstehoveder med høj densitet og en USB -ladestation.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sonic+ el-tandbørste”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Titel

Go to Top