Kontakt os på:
kontakt@bluem.dk

Levering i hele Danmark

Bestil inden kl. 13 så sender vi i dag

Naturlige sødestoffer, som ikke skaber caries

Tandpasta med flour, 75 ml

kr.97,00

Tandpasta med calciumfluorid til daglig tandpleje (75 ml).
– Bidrager til at tænder og tandkød forbliver sunde og raske / Holder tænder og tandkød sunde og raske
– Indeholder calciumfluorid, der forebygger huller
– pH-neutral
– Uden slibemidler
– Anbefalet af førende tandlæger

Kategori:

Beskrivelse

blue®m tandpasta med fluor (TPP75)

blue®m tandpasta beskytter og plejer tænder og tandkød. Tandpastaen er velegnet til alle, der ønsker at være lidt ekstra grundige med deres mundhygiejne. Personer, der har problemer med for eksempel blødende tandkød eller dårlig ånde, kan med fordel bruge blue®m tandpasta med calciumfluorid.

Det er ideelt at bruge tandpasta med calciumfluorid efter en tandbehandling eller en operativ tandbehandling. Den aktive ilt i tandpastaen hjælper såret til at hele, og desuden bidrager det til at bevare hvide tænder og reducere misfarvning. Daglig tandbørstning med blue®m tandpasta med calciumfluorid vil forbedre tandkødets tilstand og hjælper til at holde munden sund.
blue®m tandpasta med calciumfluorid er et mere naturligt alternativ til de udbredte tandpasta-varianter, der typisk indeholder kemikalier.

Desuden indeholder blue®m tandpasta med calciumfluorid aktiv ilt fra honning med xylitol og lactoferrin, der er med til at give dine tænder optimal pleje.
Glucose oxidase enzymer fra økologisk honning sikrer aktiv ilt i tandpastaen. Xylitol er med til at forhindre huller, mens lactoferrin fungerer som et naturligt antibiotika, der hæmmer væksten af bakterier. Ingredienser, der er gode sammen og arbejder sammen i en synergi. blue®m-tandpasta med calciumfluorid indeholder ikke ingredienser, der konflikter med hinanden, og er desuden pH-neutral.

Denne fluorfri tandpasta er relativt flydende sammenlignet med andre tandpasta. Forskning viser, at tyndere tandpasta er bedre til at fjerne tandplak. Det kan måske tage lidt tid at vænne sig til, men det er derfor, at denne blue®m tandpasta med calciumfluorid er ekstra effektiv til fjernelse af plak.
Plejer du at skylle munden, efter at du har børstet tænder? Lad hellere være. I stedet anbefaler vi, at du blot spytter overskydende tandpasta ud. På den kan ingredienserne fra tandpastaen virke i længere tid. Hvis du stadig ønsker at skylle munden, anbefaler vi blue®m mundskyl.

Har du implantater?
Hvis du har implantater, anbefaler vi ikke denne tandpasta, da den indeholder fluor, som kan skade titaniumlaget på dine implantater. I stedet anbefaler vi at bruge fluorfri blue®m tandpasta, som indeholder samme unikke ingrediens-sammensætning baseret på aktiv ilt men uden fluor.
Dette produkt indeholder calciumfluorid (1000 ppm F). Når produktet anvendes til børn under syv år, anbefaler vi, at man ikke bruger mere tandpasta, end hvad der svarer til størrelsen af en ært. Undgå desuden, så vidt det er muligt, at indtage tandpastaen. Kontakt læge eller tandlæge, såfremt dit barn har indtaget større mængder fluor.

Anvendelse
Du kan bruge denne tandpasta hver dag, som du vil bruge andre typer tandpasta. Børst dine tænder mindst to gange om dagen med en blød tandbørste. Brug mindst to minutter hver gang, du børster dine tænder. Vær forsigtig og børst ikke for hårdt. Vær opmærksom på, om du børster korrekt, så alt plak bliver fjernet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tandpasta med flour, 75 ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Titel

Go to Top