Kontakt os på:
kontakt@bluem.dk

Levering i hele Danmark

Bestil inden kl. 13 så sender vi i dag

Naturlige sødestoffer, som ikke skaber caries

blue®m tungeskraber

kr.69,00

Denne skraber ærer det gamle ayurvediske ritual. Det fjerner bakterier på din tunge, og frigør dig fra dårlig ånde.

  • Præcisionsværktøj
  • Ultimative tungerenser
  • Forbedrer smagssansen
  • Dårlig ånde kontrol
Kategori:

Beskrivelse

blue®m tongue scraper (TS1)

Vi lavede dette værktøj til at fuldføre den daglige mundplejerutine. Dette ayurvediske ritual er nu tilgængeligt i en moderne version til grundigt at rense tungen, hvilket resulterer i eliminering af dårlige bakterier og en bedre ånde. Bonussen er en bedre smag, som vil forbedre din fordøjelse, forhindre sygdom og i sidste ende vil løfte dit liv.

Hvordan du bruger det

Denne skraber renser, opfrisker og forbedrer dit mundtlige og generelle helbred på en enkel måde. Brug tungeskraberen to gange om dagen: om morgenen for at sikre den maksimale effekt mod et frisk åndedrag i løbet af dagen og om aftenen for at gå i søvn med så lidt bakterier i munden som muligt.

Skraberen består af to dele i en: Brug den brede del til at rengøre på tværs af hele tungen, og den smalle ende til at fjerne den mest genstridige plak og bakterier fra den dybere midterste del af tungen (den midterste bane, så for at tale). Skrab forsigtigt, ikke for hårdt eller for hurtigt, hen over tungen fra bagsiden til forsiden.

Kvalitet frem for kvantitet 

Tro mod vores mission fordobler vi det væsentlige og skærer overflødige elementer ud. Dette tilsyneladende enkle design er en ideel daglig plejeassistent. De tre tilstande gør tricket, såvel som højhastigheds -vibrerende børstehår. Det slanke og relativt lange design gør det lettere at nå bag på munden. Børstehovedet har en oval form for at nå flere tænder og kindtænder med en børstebevægelse. Og … børn elsker bare den prikkende fornemmelse, hvilket gør børsteritualet mere attraktivt. Børsten leveres med to bløde børstehoveder med høj densitet og en USB -ladestation.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “blue®m tungeskraber”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Titel

Go to Top