Kontakt os på:
kontakt@bluem.dk

Levering i hele Danmark

Bestil inden kl. 13 så sender vi i dag

Naturlige sødestoffer, som ikke skaber caries

Fluorfri tandpasta, 15 ml

kr.25,00

Tandpasta uden fluor til daglig tandpleje (15 ml).
– Sample version, du finder vores 75 ml. produkt her
– Bidrager til at tænder og tandkød forbliver sunde og raske
– Ideel til daglig pleje af implantater
– pH-neutral
– Uden slibemidler
– Anbefalet af førende tandlæger

Kategori:

Beskrivelse

blue®m tandpasta uden fluor (TPI15)

blue®m tandpasta beskytter og plejer tænder og tandkød. Tandpastaen er velegnet til alle, der ønsker at være lidt ekstra grundige med deres mundhygiejne. Personer, der har problemer med for eksempel blødende tandkød eller dårlig ånde, kan med fordel bruge blue®m tandpasta fordi den indeholder aktiv ilt

blue®m tandpasta uden fluor er udviklet af et team af implantologer, mundkirurger og tandlæger. Den unikke formel indeholder aktiv ilt fra honning med xylitol og lactoferrin, der er med til at give dine tænder optimal pleje.

blue®ms fluorfri tandpasta er det bedste valg til daglig pleje af implantater.

Fuld af plejende ingredienser
Glucose oxidase enzymer fra økologisk honning sikrer aktivt ilt i tandpastaen. Xylitol er med til at forhindre huller, mens lactoferrin fungerer som et naturligt antibiotika, der hæmmer væksten af bakterier.

Gode ingredienser, der arbejder sammen i en synergi. blue®m tandpasta indeholder ikke ingredienser, der konflikter med hinanden, og er desuden pH-neutral.

Det er ideelt at bruge blue®m tandpasta efter en operativ behandling eller anden tandbehandling. Den aktive ilt i tandpastaen hjælper såret til at hele, og desuden bidrager det til at bevare hvide tænder og reducere misfarvning.

Daglig tandbørstning med blue®m tandpasta vil forbedre tandkødets tilstand og hjælper med at holde munden sund.

Denne fluorfri tandpasta er relativt flydende sammenlignet med andre tandpasta. Forskning viser, at tyndere tandpasta er bedre til at fjerne tandplak.
Det kan måske tage lidt tid at vænne sig til, men det er derfor, at denne blue®m tandpasta er ekstra effektiv til fjernelse af plak.

Plejer du at skylle munden, efter at du har børstet tænder? Lad hellere være. I stedet anbefaler vi, at du blot spytter overskydende tandpasta ud. Så kan ingredienserne fra tandpastaen virke i længere tid. Hvis du stadig ønsker at skylle munden, anbefaler vi blue®m mundskyl.

blue®m tandpasta uden fluor til implantater
Har du implantater? Så anbefaler vi at bruge denne tandpasta. Fluor kan skade titaniumlaget på dine implantater. Derfor anbefaler vi altid fluorfri tandpasta, hvis du har implantater.

Anvendelse
Du skal bruge blue®m tandpasta uden fluor på samme måde, som du vil bruge almindelig tandpasta til daglig brug. Børst dine tænder eller dine implantater mindst to gange om dagen med en blød tandbørste. Brug mindst to minutter hver gang, du børster dine tænder. Vær forsigtig, og børst ikke for hårdt. Vær opmærksom på, om du børster korrekt, så alt plak bliver fjernet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fluorfri tandpasta, 15 ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Titel

Go to Top