Kontakt os på:
kontakt@bluem.dk

Levering i hele Danmark

Bestil inden kl. 13 så sender vi i dag

Naturlige sødestoffer, som ikke skaber caries

Mirakelkasse #4

kr.530,00

Hæv sundheden, fejr livet! Er et godt helbred ikke det smukkeste, man kan ønske sig? De to mest nødvendige produkter inden for mundpleje i en pakke!

  • Sonic+ elektrisk tandbørste
  • 1 tandpasta
Kategorier: ,

Beskrivelse

blue®m mirakelkasse #4

Vi har udviklet denne æske til dig for at give dig de to vigtigste ting, når det kommer til mundpleje – en el-tandbørste og en tandpasta. To produkter, der hjælper med at tage dit helbred til det næste niveau. Og hvor dejligt er det at give i gave? Til dig selv eller en du er glad for: lad os gøre livet mere ensartet gennem professionel mundpleje.

Om produkterne

blue®m sonic+ Tandbørste (TBS1)

Sonic+ tandbørsten er her for at hjælpe dig med at forbedre din mundhygiejne. Drevet af sonisk teknologi har den en tredobbelt funktionalitet, der giver dig mulighed for at maksimere kvaliteten af både dit tandkød og tænder samt forbedre blegning. Især i kombination med vores blue®m tandpasta. Denne børste er langt det bedste valg til en kærlig og sund daglig pleje af mundpleje. Det er den elektriske tandbørste, børnene elsker.

Hvordan bruger du den?

I modsætning til den manuelle tandbørste tillader du Sonic+ tandbørsten at udføre arbejdet for dig i en lidt længere børstetid end normalt.
Placer børstehovedet i en 45 graders vinkel, og bevæg børsten langsomt ved hjælp af minimalt tryk fra tand til tand. Gå frem og tilbage, så de længere børstehår når mellem dine tænder. Arbejd fra kvadrant til kvadrant, timeren minder dig om at skifte til hver af de 4 sektioner i din mund. Brug massagefunktionen efter rengøring, og forlæng dit mundplejeritual med et ekstra minut. For effektivt at rense dine tænder skal du bruge blue®m tandpasta. Det er relativt flydende og gør din tandbørste mere effektiv til at fjerne plak. Udskift tandbørstehovedet på din Sonic+ tandbørste hver 3. til 4. måned.

Kvalitet frem for kvantitet 

Tro mod vores mission fordobler vi det væsentlige og skærer overflødige elementer ud. Dette tilsyneladende enkle design er en ideel daglig plejeassistent. De tre tilstande gør tricket, såvel som højhastigheds -vibrerende børstehår. Det slanke og relativt lange design gør det lettere at nå bag på munden. Børstehovedet har en oval form for at nå flere tænder og kindtænder med en børstebevægelse. Og … børn elsker bare den prikkende fornemmelse, hvilket gør børsteritualet mere attraktivt. Børsten leveres med to bløde børstehoveder med høj densitet og en USB -ladestation.

blue®m tandpasta med fluor (TPP75)

blue®m tandpasta beskytter og plejer tænder og tandkød. Tandpastaen er velegnet til alle, der ønsker at være lidt ekstra grundige med deres mundhygiejne. Personer, der har problemer med for eksempel blødende tandkød eller dårlig ånde, kan med fordel bruge blue®m tandpasta med calciumfluorid.

Det er ideelt at bruge tandpasta med calciumfluorid efter en tandbehandling eller en operativ tandbehandling. Den aktive ilt i tandpastaen hjælper såret til at hele, og desuden bidrager det til at bevare hvide tænder og reducere misfarvning. Daglig tandbørstning med blue®m tandpasta med calciumfluorid vil forbedre tandkødets tilstand og hjælper til at holde munden sund.
blue®m tandpasta med calciumfluorid er et mere naturligt alternativ til de udbredte tandpasta-varianter, der typisk indeholder kemikalier.

Desuden indeholder blue®m tandpasta med calciumfluorid aktiv ilt fra honning med xylitol og lactoferrin, der er med til at give dine tænder optimal pleje.
Glucose oxidase enzymer fra økologisk honning sikrer aktiv ilt i tandpastaen. Xylitol er med til at forhindre huller, mens lactoferrin fungerer som et naturligt antibiotika, der hæmmer væksten af bakterier. Ingredienser, der er gode sammen og arbejder sammen i en synergi. blue®m-tandpasta med calciumfluorid indeholder ikke ingredienser, der konflikter med hinanden, og er desuden pH-neutral.

Denne fluorfri tandpasta er relativt flydende sammenlignet med andre tandpasta. Forskning viser, at tyndere tandpasta er bedre til at fjerne tandplak. Det kan måske tage lidt tid at vænne sig til, men det er derfor, at denne blue®m tandpasta med calciumfluorid er ekstra effektiv til fjernelse af plak.
Plejer du at skylle munden, efter at du har børstet tænder? Lad hellere være. I stedet anbefaler vi, at du blot spytter overskydende tandpasta ud. På den kan ingredienserne fra tandpastaen virke i længere tid. Hvis du stadig ønsker at skylle munden, anbefaler vi blue®m mundskyl.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mirakelkasse #4”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Titel

Go to Top